Podrška

Savjetovanje udruge Trans Aid mjesto je za trans, interspolne i rodno varijantne osobe, ali i njihove roditelje_ice u potrazi za podrškom. Kroz nekoliko različitih savjetovanja cilj nam je pružiti potrebnu pomoć i podršku što većem broju osoba koje ju trebaju.

Vršnjačke grupe podrške omogućavaju trans, interspolnim i rodno varijantnim osobama razmjenu iskustava, znanja i informacija te međusobnu socijalizaciju i razmjenu emocionalne i socijalne podrške. Osim grupa podrške, također organiziramo i mjesečni Hangout na kojem je moguće povezati se s drugim osobama iz zajednice, družiti se i uživati u našim prostorima.

On-line podrška omogućava svim osobama koje nisu iz Zagreba ili jednostavno nisu spremne riskirati anonimnost da se ipak obrate za pomoć i podršku.

Grupa za trans obitelji najčešće okuplja nekoliko obitelji u kojima su trans osobe (najčešće trans djeca). Grupa služi za podršku, međusobno upoznavanje, dijeljenje savjeta i iskustava. Na istu je moguće doći i samostalno.

Za interspolne osobe i njihove roditelje_ice imamo i poseban program nazvan INTERazgovori, a više o programu možete pogledati na http://transaid.hr/interazgovori/

Ukoliko želiš probati bilo koju od metodu savjetovanja možete se javiti na info@transaid.hr , a ukoliko ste interspolna osoba ili roditelj_ica interspolnog djeteta možete se javiti na interazgovori@transaid.hr