TRANSavjetovanje


TRANSavjetovanje udruge Trans Aid mjesto je za trans*, inter i rodno varijantne osobe u potrazi za podrškom. Kroz tri različite metode savjetovanja cilj nam je pružiti potrebnu pomoć i podršku što većem broju osoba koje ju trebaju. Psihološke grupe podrške omogućavaju trans* osobama razmjenu iskustava, znanja i informacija te međusobnu socijalizaciju i razmjenu emocionalne i socijalne podrške. Individualno savjetovanje s psihologinjom omogućuje rad na sebi i aktualnom problemu kroz anonimnu, intimnu i povjerljivu atmosferu u savjetovalištu Trans Aida, dok on-line podrška omogućava svim osobama koje nisu iz Zagreba ili jednostavno nisu spremne riskirati anonimnost da se ipak obrate za pomoć i podršku.

Od rujna 2015. godine, koliko TRANSavjetovanje djeluje, u savjetovalište se obratilo više od 90 osoba kroz više od 250 savjetovanja. Održano je preko 25 susreta grupa podrške na kojima je sudjelovalo više od 40 osoba.

Ukoliko želiš probati bilo koju od tri metode savjetovanja unutar TRANSavjetovanja, javi se na transavjetovanje@transaid.hr